Könyves szakemberek képzése

Tanuljon könyves ismereteket !
 
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) új, könyvszakmai szakirányú képzést indít a 2014/2015 tanévben  A  tanulók a két félév alatt hozzájutnak a könyvszakmát teljes mértékben áttekintő ismeretekhez és tanult ismereteik  gyakorlati  alkalmazásában is  kompetenssé, a szakma hivatott  művelőivé válnak.
A végzett hallgatók alkalmasak lesznek a könyvkiadás minden területén a legmodernebb eljárások gyakorlati alkalmazására, vezetők lehetnek kiadói szerkesztőségekben, megismerik és alkalmazni tudják a könyvgazdaságtan módszereit. A képzésben nagy hangsúlyt fektetünk a  könyvszakmát érintő jogi és pénzügyi ismeretek elsajátítására, és külön tanagyagot szentelünk a korszerű „nem print eljárások”  oktatásának.
A tantárgyakat a szakma jelentős szakemberei, kiadóvezetők, vezető könyvszerkesztők, nyomdai szakemberek, szerzői jogi szakértők  és könyvkereskedők  oktatják.
 A könyvmenedzsment képzést a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése is támogatja. A Budapesti Kommunikációs Főiskola a képzés díjából 5% kedvezményt biztosít a MKKE tag kiadókból jelentkező hallgatók számára
A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték. A részletekről és az online jelentkezésről tájékozódjon a BKF honlapján. http://bkf.hu/kepzeseink/
 
 
Ha bármilyen kérdése van a képzéssel kapcsolatban, kérem írjon az alábbi címekre: