Jelentkezési felhívás a 94. Ünnepi Könyvhétre

Magyarországi és határon túli magyar könyvkiadók és könyvterjesztők részére a 94. Ünnepi Könyvhét és a 22. Gyermekkönyvnapok budapesti központi rendezvényén való részvételre

Tisztelt Cégvezető, kedves Kolléga!

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2023. június 8. és 11. között rendezi meg a 94. Ünnepi Könyvhetet és 22. alkalommal a Gyermekkönyvnapokat. Amennyiben céged pavilonnal szeretne részt venni a rendezvényen, kérjük, figyelmesen olvasd el a felhívást. Ha további kérdésed van, kérjük, írj az konyvhet__kukac__mkke__pont__hu címre.

 

Jelentkezés, részvételi szándék megerősítése

Azok, akik szeretnének részt venni a Könyvhéten, 2023. február 15-ig adataik megadásával az alábbi linken tudnak jelentkezni:

Regisztráció a 94. Ünnepi Könyvhétre

Kérjük, hogy cégenként csak egy jelentkezési lap kerüljön kitöltésre!

 

Pavilonok bérlése

Idén is 6 m2-es pavilonok állnak a kiállítók rendelkezésére. Az 5 éve változatlan bérleti díjat ebben az évben már emelni kell, mert a rendezvény költségei (beszállítók, rezsi) az évek során megduplázódtak.

MKKE tagoknak 6 m² pavilon bérleti díja 310.000 Ft + Áfa
Nem tagoknak 6 m² pavilon bérleti díja 410.000 Ft + Áfa

 

Az MKKE-kedvezményt azok a tagjaink vehetik igénybe, akiknek nincs előző év(ek)ről tagdíjtartozása. Egy MKKE-tag kedvezményes áron legfeljebb egy darab, max. 6 m2-es pavilont vehet bérbe. A kisebb cégek továbbra is társulhatnak 3-3 m2 használatára.

A pavilonok elosztásakor az MKKE tagoknak elsőbbsége van.

Helyszín, időpont, szerződés

A tavalyival azonos helyen, a Vörösmarty téren, a Vigadó téren és a Duna-korzó területén rendezzük meg a Könyvhetet, amely június 8-án, csütörtökön 15.00 órakor kezdődik és június 11-én, vasárnap este 19.00 órakor zárul.

A résztvevőknek a később kiküldésre kerülő szerződés nemcsak az elfoglalható pavilon térképen feltüntetett helyét és az pavilon alaprajzát, hanem a területen betartandó szabályokat is tartalmazni fogja, elfogadásával a résztvevő felelősséget vállal azok betartására.

Színpadi programok, dedikálások, Könyvheti Jegyzék, Könyvheti Prospektus, arculat, asztalok-székek megrendelése, számlázással kapcsolatos információk

A helyszínre és a rendezvény időszakára vonatkozó gyakorlati tudni- és tennivalókról folyamatosan, illetve szerződéskötést követően részletes tájékoztatást adunk a résztvevőknek.

A gördülékeny munkamenet érdekében kérjük a határidők pontos betartását!

 

Várjuk a jelentkezéseket!

 

a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése munkatársai