Megjelent a jelentkezési felhívás a 93. Ünnepi Könyvhétre

Jelentkezési felhívás a 93. Ünnepi Könyvhétre

 

Magyarországi és határon túli magyar könyvkiadók részére a 93. Ünnepi Könyvhét és a 21. Gyermekkönyvnapok budapesti központi rendezvényén való részvételre

 

Tisztelt Cégvezető, kedves Kolléga! 

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2022. június 9. és 12. között rendezi meg a 93. Ünnepi Könyvhetet és 21. alkalommal a Gyermekkönyvnapokat. Amennyiben kiadója pavilonnal szeretne részt venni a rendezvényen, kérjük, figyelmesen olvassa el a felhívást. Amennyiben további kérdése van, kérjük, írjon az iroda__kukac__mkke__pont__hu címre.

 

Jelentkezés, részvételi szándék megerősítése

Azok, akik szeretnének részt venni a Könyvhéten, 2022. február 28-áig adataik megadásával az alábbi linken tudnak jelentkezni:

Jelentkezés a 93. Ünnepi Könyvhétre

Kérjük, hogy kiadónként csak egy jelentkezési lap kerüljön kitöltésre!

 

Pavilonok bérlése

Változatlanul 6 m2-es pavilonok állnak a kiadók rendelkezésére, és – tekintettel a pandémiás időszak sokak számára hátrányos hatásaira – a tavalyi árakon tudjuk azokat rendelkezésre bocsátani.

MKKE tagkiadóknak 6 m² pavilon bérleti díja 190.000 Ft + Áfa
Nem tagoknak 6 m² pavilon bérleti díja 290.000 Ft + Áfa

 

Az MKKE-kedvezményt azok a tagjaink vehetik igénybe, akiknek nincs előző év(ek)ről tagdíjtartozása. Egy MKKE-tag kiadó legfeljebb egy darab, max. 6 m2-es pavilont vehet bérbe kedvezményes áron. 

A határon túli kiadók az MKKE tagjainak járó kedvezménnyel vehetik igénybe a pavilonokat, és a kisebb kiadók továbbra is társulhatnak 3-3 m2 használatára, így csökkentve a költségeiket. 

A pavilonok elosztásakor elsőbbséget élveznek az MKKE tagjai.

 

Helyszín, időpont, szerződés

A várható nagy érdeklődés és a járványbiztonsági okok miatt a rendezvényt a tavalyival azonos módon, a megszokottnál nagyobb területen, a Vörösmarty téren, a Vigadó téren és a Duna-korzó területén szándékozunk megtartani, szellősebb pavilon elrendezéssel. A Könyvhét június 9-én, csütörtökön 15 órakor kezdődik és június 12-én, vasárnap este 19 órakor zárul.

A résztvevőknek általunk később kiküldésre kerülő szerződés nemcsak az elfoglalható pavilon térképen feltüntetett helyét, hanem a területen a betartandó szabályokat is tartalmazni fogja, elfogadásával a kiadó felelősséget vállal azok betartására.

 

Színpadi programok, dedikálások, Könyvheti Jegyzék, Könyvheti Prospektus, arculat, asztalok-székek megrendelése, számlázással kapcsolatos információk

A helyszínre és a rendezvény időszakára vonatkozó gyakorlati tudni- és tennivalókról folyamatosan, illetve szerződéskötést követően részletes tájékoztatást adunk a résztvevőknek.

A várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel és a gördülékeny munkamenet érdekében kérjük a határidők pontos betartását!

 

Várjuk jelentkezésüket!

 

dr. Gál Katalin

elnök

Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése